TV online Piala dunia: Spanyol, Portugal, Uruguay-Rusia

Advertisement

piala dunia

TV online Piala dunia: Spanyol, Portugal, Uruguay-Rusia ing wayah wengi Senin nganti Selasa esuk, 26 Juni 2018, bakal nampilake pertandhingan pungkasan Grup A lan Grup B. Telu saka pertandhingan bakal nemtokake posisi juara lan runner-up saka loro klompok kasebut.

Advertisement

Ing Grup A, Uruguay lan Rusia wis lolos kanggo babak 16 besar. Kaping loro iki ngetung skor 6 lan bengi iki bakal menang kanggo posisi pemenang klompok.

Nalika pertandhingan iki ram pung, babak gawang unggul Rusia, bakal dadi juara grup. Salajengipun, tim ingkang menang wonten ing Group A badhe nglawan runner-up Grup B.

Saiki saka Grup B ora ana tim sing nduweni nonton bola . Nanging, Spanyol lan Portugal, sing nganggo paket 4, kesempatan gedhe kanggo pindhah.

Advertisement

Spanyol lan Portugal kanggo gol sing beda lan gol dicetak. Wiwit padha seimbang, yen asil Final tetep padha, banjur pemenang grup wis mutusake dening poin muter sing padha. Spanyol duwe kaunggulan karo siji kertu kuning nalika Portugal entuk loro.

Portugal kudu sethithik siji poin saka pertandhingan pungkasan nglawan Iran kanggo ngamanake papan ing babak kalah. Iran uga bakal ngamanake panggonan kanthi kamenangan lan bisa uga dadi babak yen Spanyol dikalahake dening Maroko.

Spanyol bakal ngadhepi Maroko sing ora winates kanthi salah siji titik sing dibutuhake kanggo ngamanake karcis. streaming piala dunia

Advertisement